Despre Noi

Cine suntem ?

Suntem o societate comerciala care se ocupa cu comercializarea turbosuflantelor (…)

Blog

Cine suntem?

Suntem o societate comerciala care se ocupa cu comercializarea turbosuflantelor auto noi, dar si a pieselor aferente acestora, la preturi dintre cele mai competitive de pe piata din Romania!

DE UNDE STIM ?

Va garantam preturi dintre cele mai competitive de pe piata din Romania intrucat suntem direct importatori de la producatori consacrati !

OKalba este una din cele mai importante firme de import din Romania ce are la baza: ” comercializarea de piese de reparatie destinate turbosuflnatelor ” , in decursul aniilor, am acumulat o vasta experienta in domeniul turbosuflantelor si piesele aferente acestora, iar in scurt timp, multumita calitatii si echipei deosebite ce intruneste aceasta firma, am devenit unul dintre liderii importanti pe piata din Romania! Okalba va pune la dispozitie piese de reparatie sau turbosuflante auto in peste 30 de localitati din Tara cat si in Strainatate: Franta , Spania si Germania ! Cu un stoc foarte mare de piese si componente de schimb, suntem in masura sa va asiguram dintre cele mai competitive preturi de pe piata din Romania cat si o livrare rapida a produsului direct din stocul nostru, in termen de max. 24 h ! (acoperim 95 % din modelele de turbosuflante existente la ora actuala) Daca nu gasiti TURBOSUFLANTA sau PIESELE de schimb in oferta noastra, nu ezitati sa ne contactati, intrucat aducem si pe comanda !

* In cazul in care, masina dumneavoastra are probleme cu Turbosuflanta si nu stiti de unde sa cumparati piese noi OEM la cel mai OK pret, atunci, aici gasiti solutia cea mai sigura !

Brand of: SC OKALBA SRL